Supergoda kycklingbitar!

Små, ljuvliga kycklingbitar som smälter i mun och serveras tillsammans med en smarrig dipp. Det är vad nedastående recept bjuder på. Så simpelt och så gott! Men det bästa är att de tillagas i ugn!
 
Kycklingbitar med dipp
(2-4 portioner)
 
 
4st kycklingfiléer 
3msk senap
3msk majonnäs
saft från en apelsin
salt & peppar
ströbröd
 
Dipp
4msk majonnäs
2-3msk grekisk yoghurt
1-2msk senap
 
Skär kycklingen i bitar och krydda med salt & peppar.
 
Blanda majonnäs, senap och apelsinjuice i en bunke och lägg sedan i kycklingen. Täck över och ställ in i kylen minst en timme. Ju längre desto godare!
 
När kycklingen har marinerat och gottat sig så är det dags att panera bitarna i ströbröd. Ett tips är att doppa en och en för annars så blir det en sörja av alltihop. Lägg de panerade bitarna brevid varandra i en ugnsäker form/plåt och grädda i föruppvärmd ugn 180-200ºC i ca 30min.
 
Under tiden som kycklingen är i ugnen, blanda ingredienserna till dippen och servera dem tillsammans.
 
Yummy!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Matkär

En plats för mina favorit recept

RSS 2.0