Godaste kladdkakemuffinsen EVER!
Precis som överskriften nämner så är dessa kladdkakemuffins de godaste jag nånsin ätit och inte nog med det så är de enkla och snabbtillagade också. De är absolut godast när man tar ut dem ur frysen och låter dem tina lite, litegranna. Då är de sådär sega och ljuvliga. Min tanke är ju att de alltid ska finnas några i frysen för de tillfällen man kanske får oväntat besök, men min kära älskling håller inte med. Han gillar att ha dem i magen istället :) Men för dem som kan hålla fingrarna i styr så är det bara att fylla frysen.
Godaste kladdkakemuffinsen
(ca 10-12st)
(ca 10-12st)

2 ägg
2,5dl socker
100gr smör
1,5tsk vaniljsocker
1krm salt
4msk kakao
2dl vetemjöl
1tsk bakpulver
Värm ugnen till 200°C.
Lägg i papper-muffinsformar i en muffinsplåt eller smörj och bröa formen.
Smält smöret.
Lägg ägg och socker i en bunke och vispa tills det blir poröst.
Blanda i resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet.
Skeda i formarna och grädda i ugnen i 8-10 minuter. Ta ut, låt svalna och NJUT!

Kommentarer
Trackback