Pasta med tonfisk & citronsås
Ibland när man har mycket att göra och det är brist på tid, blodsockret faller och magen skriker efter mat så kan snabbmat kännas väldigt lockande. I varje fall hemma hos oss. Idag var en sådan dag och denna rätt blir nästan alltid räddaren i nöden. Plus i kanten är ju också att den är billigare, nyttigare och man skyddar sig från en cellulit eller två. Jag bokstavligen älskar den!
Pasta med tonfisk & citronsås
(2-4 portioner)

1 burk tonfisk i vatten
2dl creme fraiche naturell
1 gullök
1/2 citron
salt & peppar
persilja
olja att steka i
Hacka löken och stek den tills den blir mjuk och glansig i lite olja. Tillsätt creme fraiche, salt & peppar och låt småputtra några minuter innan du lägger i tonfisk och saften ifrån citronen. Låt puttra ytterligare några minuter.
Servera med nykokt pasta, nymalen peppar och hackad persilja.
Bon appetit!

Kommentarer
Trackback